4 причини защо да използвате рекламни материли направени от хартия със семена

През годините сме помогнали на много компании да комуникират по оригинален и еко-съобразен начин своите послания в нас и по света, благодарение на рекламните материали, които правим за тях от хартия с вградени семена, които след като бъдат посадени от тях поникват полски цветя. Въпреки големия интерес към тази концепция и вълнението, което предизвиква, понякога компаниите се колебаят как точно да го приложат в тяхната маркетинг комуникация. Но когато им покажем реални примери от нашата практика, те започват да добиват по-ясна представа и да генерират собствени идеи за приложение и послания. 

Ето защо, за да ви помогнем по-лесно да разберете как можете да използвате хартията ни със семена за вашите маркетинг кампании, подбрахме за вас някои от основните причини, за които нашите клиенти са я използвали.

Комуникирате вашите добри екологични практики

Все по-важно става за компаниите да насърчават отговорно и устойчиво развитие, давайки своя принос за опазването на околната среда. Ако вашата организация е сред тях, интересен и интерактивен подход да комуникирате екологичните си активности е да използвате хартията със семена. По-този начин не само допринасяте за посланието си, но е и от полза за природата.

Комуникирате концепцията за растеж

Независимо дали имате за цел да комуникирате ръст в бизнеса или организацията, увеличаване на екипа или да благодарите на своите клиенти, партньори и служители за общия успех, един от най-ефективните начини да го направите е да обвържите посланието си със символиката на рекламните ни продукти. Тъй като са направени от хартия със семена, те покълват след като бъдат посадени и ще помогнат на бизнеса ви да разкаже своята история в съчетание с креативна концепция.

Отличавате се с нещо иновативно и оригинално

Често хората се изумяват, когато чуят за хартията, която може да бъдет посадена и от нея да поникнат цветя. Клиентите ни са споделяли за реакцията на хората, когато получат своята картичка, разделител, брошурка или подарък, направен от хартия със семена и вълнението, което предизвиква в тях.  Ако искате да бъдете забелязани с нещо различно и да доставите радост, хартията със семена е чудесен начин да го постигнете!

Насърчавате положителните активности сред вашите клиенти, служители или обществеността

Когато искате да насърчите обществено полезни дейности, идеален начин да го направите е с помощта на хартията със семена. Изпращайки материали полезни за околната среда, можете да имате силно въздействие и оригинално послание.

Разглеждайки тези 4 основни причини и промоционалните кампании, от които сме били част, най-ефективният начин за използване на материалите от хартия със семена се свежда до осъзнаване на целта ви и използвайки креативни послания и изображения, те да бъде правилно поднесени.  Възможностите за приложения са изключително много, а ние ще ви помогнем да намерите най-подходящите за вас!

Още от нашия блог...

10 празнични предложения, от които поникват цветя

2021 г. е към своя край и е време компаниите да помислят за своите корпоративни коледни подаръци. Ако искате да споделите позитивно, оригинално и екологично послание с последващата радост от посаждането на цветя или подправки, разгледайте нашите предложения за коледни

Още »

Да посадиш молив?

Да приемем екологично-съобразен и устойчив начин на живот е начина да опазим нашата планета. Иновативен и екологичен дървен молив, от който поникват цветя, е в пълен синхрон с идеята за устойчивост. Точно така, вече не е необходимо да изхвърляте молива

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни