4 свежи идеи как да посрещнете служителите обратно в офиса

След дългия период на дистанция и работа от вкъщи, наближава моментът, в който служителите ще се върнат обратно в офиса. Предлагаме ви няколко свежи идеи как да ги изненадате на работното място 🙂

1) Картичка с тематична формичка от хартия със семена на полски цветя или подправки. Формичката се отлепя и се посажда под тънък слой почва, а картичката остава за спомен.

2) Комплект формички на сърчица, цветенца, кръгчета, листенца и много други в цветовете на вашия бранд, които да разцъфнат след посаждане. Дизайнът може да бъде съобразен изцяло с вашите нужди!

3) Моливчета за посаждане! Ще гравираме вашето лого и послание, ще добавим и ръкавче с дизайн, специално изготвен за вас, а когато бъдат изписани, моливчетата могат да бъдат засадени в почва и след няколко седмици вашите служители ще се насладят на поникналите цветя или подправки.

4) Пакетче със семена по избор. Изберете семенцата, които бихте искали да комплектоваме с картичка от нормална хартия и ние ще подготвим този забавен и екологичен подарък.

Ако имате нужда от допълнително вдъхновение, не се колебайте да ни пишете на [email protected], за да обсъдим най-добрия вариант за вашата кампания и бюджет!

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни