4 оригинални и запомнящи се коледни предложения

Никога не е прекалено рано да започнете с планирането на вашата креативна коледна кампания. Независимо дали целите ви са свързани с продажбата на стоки и услуги, организирането на събития, популяризиране на марката ви или поддържането на важни бизнес отношения, правилният избор на коледни подаръци и материали могат да ви помогнат да постигнете и дори да надминете целите си.

За малките и големи бизнеси, коледните празници са повод да насърчите вашите бизнес отношения, като напомните за себе си на вашите клиенти и партньори и ги зарадвате с оригинални и впечатляващи подаръци на коледна тематика. Ако искате тази година да бъдете забелязани с нещо различно и екологично, както и да доставите радост, коледните ни продукти от хартия със семена са чудесен начин да го постигнете! Ето защо подбрахме за вас няколко интересни идеи, с които да започенете.

Коледни картички

Тази година можете да се отличите с оригинални и запомнящи се коледни картички, като освен вашето празнично послание, поднесете на клиентите и партньорите ви букет от полски цветя. Когато формичката от хартия със семена, прикрепена към корпоративната коледна картичка, се посади, от нея ще поникнат прекрасни полски цветя. Тя може да бъде под формата на елхичка, коледна топка, звезда, подаръче или пък нещо, комуникиращо вашия бранд и дейност.

Орнаменти за коледна елха

Тези орнаменти, направени изцяло от хартия със семена, са перфектни за поставяне на коледната елха.  След като празниците свършат, могат да имат втори живот, като бъдат посадени и да напомнят на получателя си за вашето коледно послание.

Разделители за книга

Екологичните ни коледни разделители ще поднесат вашите коледни послания по уникален и полезен начин. Получателите им могат да ги използват, четейки своята любима книга по време на празниците, а след това да посадят формичката със семена.

Тагове за подаръци и вино

Нашите предложения за подаръчни тагове и тагове за вино, направени изцяло от хартия със семена, ще допринесат страхотен еко акцент на вашите корпоративни коледни подаръци и ще ви помогнат да се отличите сред всички останали. Те могат да бъдат по ваш персонален дизайн или да добавите своето лого и послание към предложените от нас дизайни.

Коледните ни предложения са толкова разнообразни, че има стотици начини да ги направите част от вашата коледна кампания през 2019г. Не само ще изпратите своето еко послание, но и ще ви забележат сред многото по оригинален и запомнящ се начин.

Ако имате нужда от допълнително вдъхновение, не се колебайте да ни пишете на [email protected], за да получите коледния ни каталог и да ви помогнем да реализирате вашите различни и специални корпоративни коледни подаръци!

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни