3 оригинални корпоративни коледни подаръка

2023 г. е към своя край и е време да помислите за своите корпоративни коледни подаръци. Ако искате да споделите позитивно, оригинално и екологично послание с последващата радост от посаждането на цветя или подправки, разгледайте нашите предложения за коледни подаръчета от хартия и моливи със семена. Подбрахме внимателно различни идеи, за да отговорят на нуждите на малки и големи компании.

Коледни картички с формичка от хартия със семена

Отличете се с оригинална и запомняща се коледна картичка, като освен вашето празнично послание, поднесете на клиентите и партньорите ви букет от полски цветя, посаждайки формичката от хартия със семена, прикрепена към нея. Тя може да бъде тематична за празника – елхичка, коледна топка, подаръче или пък нещо, комуникиращо вашия бранд и дейност.

Моливи със семена

Моливчетата със семена на цветя, подправки и елхички са изцяло екологични и могат да бъдат посадени след като се изпишат. Що се касае до брандинга, ние ще се погрижим за всичко – ще гравираме вашето лого и послание върху молива, ще добавим и ръкавче с дизайн, специално изготвен за вас.

Подарък за гости

Вероятно и вие често сте се чудили какво да подарите на гостите на вашето събитие, така че да е нещо различно от традиционните подаръци, но пък същевременно да е нещо интересно и бюджетно. Предлагаме ви решение, с което да благодарите на гостите ви, че са били част от вашето събитие и ги изпратите с малко подаръче, което да посадят и да им напомня за вас през идната година.

С нашите предложения за коледни подаръци, не само ще изпратите своето екологично послание, но и ще се отличите по оригинален и запомнящ се начин.

Ще очакваме вашето конкретно запитване на [email protected], за да ви помогнем да реализирате вашите различни и специални корпоративни коледни подаръци!

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни