10 празнични предложения, от които поникват цветя

2022 г. е към своя край и е време компаниите да помислят за своите корпоративни коледни подаръци. Ако искате да споделите позитивно, оригинално и екологично послание с последващата радост от посаждането на цветя или подправки, разгледайте нашите предложения за коледни подаръчета от хартия и моливи със семена. Подбрахме внимателно различни идеи на приложение, за да отговорят на нуждите на малки и големи компании.

Коледна картичка с формичка от хартия със семена

Тази година можете да се отличите с оригинална и запомняща се коледна картичка, като освен вашето празнично послание, поднесете на клиентите и партньорите ви букет от полски цветя или подправки, посаждайки формичката от хартия със семена, прикрепена към нея. Тя може да бъде тематична за празника – елхичка, коледна топка, звезда, подаръче или пък нещо, комуникиращо вашия бранд и дейност.

Моливи със семена

Моливчетата със семена на цветя и подправки са изцяло екологични и могат да бъдат посадени след като се изпишат. Що се касае до брандинга, ние ще се погрижим за всичко – ще гравираме вашето лого и послание върху молива, ще добавим и ръкавче с дизайн, специално изготвен за вас.

Коледна картичка изцяло от хартия със семена

Изпратете вашите пожелания на картичка с нулев отпадък, направена изцяло от рециклирани материали и с вградени семена на полски цветя. Можете да изберете от готовите дизайни и да добавите вашето лого и послание или да изготвим дизайн изцяло по вашите нужди и идеи.

Разделител за книга

Ако планирате да подарите книга за Коледа, екологичните ни разделители ще поднесат вашите коледни послания по уникален и полезен начин. Получателите им могат да ги използват, четейки своята любима книга по време на празниците, а след това да посадят формичката със семена.

Покани

Добавете екологичен и оригинален акцент към вашите покани за събитие или коледно парти. Изберете от готовите ни дизайни и форми или изгответе такива специално за вашата тематика.

Подарък за гости

Вероятно и вие често сте се чудили какво да подарите на гостите на вашето събитие, така че да е нещо различно от традиционните подаръци, но пък същевременно да е нещо интересно и бюджетно. Предлагаме ви решение, с което да благодарите на гостите ви, че са били част от вашето събитие и ги изпратите с малко подаръче, което да посадят и да им напомня за вас. Цветът на хартията със семена, може да бъде близък до вашия бранд.

Орнаменти за елха

Забавен и запомнящ се подарък, който може да краси елхата на получателя си до края на празниците, а след това да бъде засаден. За ваше улеснение ви предлагаме многообразие от форми и дизайни, към които просто да добавите лого, контакти и послание.

Таг за вино

Планирате да подарите бутилка вино, но искате да я персонализирате и отличите от останалите. Таговете за вино, направени изцяло от хартия със семена, ще допринесат страхотен еко акцент. Те могат да бъдат по ваш персонален дизайн или да добавите своето лого и послание към предложените от нас дизайни.

Таг за подарък

Красив акцент към корпоративния ви подарък, който ще впечатли от пръв поглед.

Конфети

Комплект от 20 кръгчета от хартия със семена в тематични коледни цветове, от които ще поникнат полски цветя. Съчетайте с оригинално послание и ще получите завършен подарък на достъпна цена.

Коледните ни предложения са толкова разнообразни, че има стотици начини да ги направите част от вашата коледна кампания през 2022г. Не само ще изпратите своето послание, но и ще ви забележат сред многото по оригинален и запомнящ се начин.

Ще очакваме вашето конкретно запитване на [email protected], за да ви помогнем да реализирате вашите различни и специални корпоративни коледни подаръци!

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни