Покажете на своите служители и клиенти, че са важни за вас, като ги зарадвате с разцъфващи пролетни картички

Промяната в бизнес ежедневието ни и социалното дистанциране може да са нарушили типичния ни начин на живот, но нуждата ни да се чувстваме свързани със света е по-силна от всякога.

Служителите работят дистанционно от вкъщи, комуникирайки през всевъзможни приложения, видео конферентни връзки и телефонни разговори. Въпреки че тези дигитални решения помагат, на хората все повече им липсва ежедневната физическа връзка. Сега е моментът да напомним, че някой мисли за нас и не сме забравени. Компаниите трябва да намерят начин да покажат своята съпричастност и да се свържат със своите клиенти и служители, когато те имат най-силна нужда от това.

Директният мейлинг е идеална възможност за това, особено, ако е направен със стил и в унисон с природата! Подарете на своите клиенти и служители усмивка и свежи пролетни цветя посредством картичка с хартия със семена.

Ползите от директен мейлинг  

Физически, личен и грабващ вниманието – Дигиталната комуникация е толкова бърза и лесна за осъществяване, че се превръща в новата норма. Директния мейлинг се откроява от шума, а в допълнение хартията със семена се забелязва, тъй като изглежда и се усеща по различен начин. 

Има по-малко конкуренция в сравнение с друг тип рекламна комуникация – Шансът да попаднете в спам листата или писмото ви да се изгуби сред всички останали е значително по-малък. Освен това, клиентите ви със сигурност рядко получават подобни рекламни материали в сравнение с всички дигитални. 

Комбинирате го с други продукти или маркетинг материали – Добавете своята картичка към регулярната доставка на продукти към клиентите ви или го комбинирайте с код за отстъпка на сайта ви.

Хартията със семена провокира позитивни отзиви за бранда ви – Всеки, който досега не е чувал за хартия, от която поникват цветя, остава силно впечатлен и може да сподели преживяването си в социалните медии, което допълнително промотира бранда ви. 

Комуникацията няма да спре само, защото сме физически дистанцирани, защото е в нашата природа да бъдем свързани и да общуваме помежду си. В този момент за компаниите е важно да адаптират начина, по който общуват със своите клиентите и служители, за да се задържат на повърхността и да се отличат. Бъдете позитивни и мили, останете силни и всички ще преминем през това.

А, ако имате затруднения в организирането на вашата кампания по време на работата извън офиса, ние ще го направим вместо вас. От дизайна, през производството до комплектоването и изпращането на всичко! За вас остава само одобрението! 🙂

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни