Предстои ви кръщене? Ето няколко екосъобразни и оригинални подаръци за гости!

Кръщенето е вълнуващ ден както за родителите, така и за самите деца. Допълнителен начин да направите празника още по-специален е да изберете за вашите гости екосъобразни подаръци. Тук сме ви подготвили няколко предложение, които с радост бихме реализирали и за вашия повод.

  • Картички с формичка от хартия със семена на полски цветя

Картичките с формичка от хартия със семена са оригинална и екосъобразна алтернатива на традидиционните подаръци за гости на кръщене. Те са направени от красива релефна хартия, придаваща допълнителен празничен вид и формичка от хартия със семена, която може да бъде цвете, сърце, детелинка, в зависимост от темата на събитието ви. Когато гостите ви посадят своята формичка от хартия със семена, от нея ще поникнат красиви полски цветя, които да напомнят за вашия специален ден дълго след него!

  • Моливи със семена на незабравки

Моливите със семена на незабравки също носят своето оригинално еко послание. Те могат да бъдат гравирани с името на вашето дете и датата на събитието, както и да се окомплектоват с ръкавче, носещо допълнително послание и инструкции за посаждане. След като бъдат изписани, моливчетата се посаждат със зелената капсула забита в пръстта и след около 2-3 седмици, гостите ви ще се насладят на незабравките, напомняйки им за кръщенето на детето ви.

Предимството на картичките и моливите със семена е, че за разлика от традиционните сувенирни подаръци, които вероятно ще бъдат прибрани и забравени след събитието, те са нещо, което може да бъде посадено и дълго време да напомня за вашия специален ден. Ще се радваме да подготвим оригинален и екосъобразен подарък за кръщенето на вашето дете!

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни