Добавете пролетна нотка към доставките ви до клиенти

В днешно време доставките до дома са ежедневие. Все повече потребители поръчват храната си, козметиката си, книгите, дрехите и какво ли още не, директно до дома си. Направете преживяването им още по-специално, като добавите свежа пролетна нотка към всяка доставка.

3 интересни еко предложения, с които да изненадате вашите клиенти

1) Добавете брандирана картичка с тематична формичка от хартия със семена на полски цветя или подправки. На нея напишете благодарствено или сезонно послание, промо код или нещо свързано с ценностите на компанията.

2) Какво ще кажете за комплект формички на сърчица, цветенца или кръгчета в цветовете на вашия бранд, които да разцъфнат?

3) Предлагаме ви не само хартия със семена, но и моливчета, които да брандирате и поставите в ръкавче с окуражаващо послание. Когато бъдат изписани, те могат да бъдат засадени в почва и след няколко седмици вашите клиенти да се насладят на поникналите цветя или подправки.

Photo credit sproutworld.com

Ако се колебаете кой от вариантите е най-добрият за вас, ние с радост ще ви консултираме!

Още от нашия блог...

Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно,

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни