Да посадиш молив?

Да приемем екологично-съобразен и устойчив начин на живот е начина да опазим нашата планета. Иновативен и екологичен дървен молив, от който поникват цветя, е в пълен синхрон с идеята за устойчивост.

Точно така, вече не е необходимо да изхвърляте молива си след като го изпишете, а да го посадите в почва и след няколко седмици да се насладите на поникналите цветя и подправки. Sprout моливите разполагат с капсула пълна със семенца в края им, вместо гумичка. Когато бъде посаден, нетоксичната капсула се разгражда в почвата и освобождава семенцата, за да покълнат.

В бизнес контекст, моливчетата са идеален подарък за пускане на нов продукт на пазара, семинари, конференции, кик оф срещи, тиймбилдинг събития и много други.

Можем да брандираме моливчетата с вашето лого или послание, както и да ги комплектоваме с изцяло персонализирано хартиено ръкавче.

За да разберете повече за Sprout моливчетата и получите мостра ни пишете на v.georgieva@blooming.bg 🙂

Още от нашия блог...

10 празнични предложения, от които поникват цветя

2021 г. е към своя край и е време компаниите да помислят за своите корпоративни коледни подаръци. Ако искате да споделите позитивно, оригинално и екологично послание с последващата радост от посаждането на цветя или подправки, разгледайте нашите предложения за коледни

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни