Да посадиш молив?

Да приемем екологично-съобразен и устойчив начин на живот е начина да опазим нашата планета. Иновативен и екологичен дървен молив, от който поникват цветя, е в пълен синхрон с идеята за устойчивост.

Точно така, вече не е необходимо да изхвърляте молива си след като го изпишете, а да го посадите в почва и след няколко седмици да се насладите на поникналите цветя и подправки. Sprout моливите разполагат с капсула пълна със семенца в края им, вместо гумичка. Когато бъде посаден, нетоксичната капсула се разгражда в почвата и освобождава семенцата, за да покълнат.

Photo credit sproutworld.com

В бизнес контекст, моливчетата са идеален подарък за пускане на нов продукт на пазара, семинари, конференции, кик оф срещи, тиймбилдинг събития и много други.

Можем да брандираме моливчетата с вашето лого или послание, както и да ги комплектоваме с изцяло персонализирано хартиено ръкавче.

За да разберете повече за Sprout моливчетата и получите мостра ни пишете на v.georgieva@blooming.bg 🙂

Още от нашия блог...

4 свежи идеи как да посрещнете служителите обратно в офиса

След дългия период на дистанция и работа от вкъщи, наближава моментът, в който служителите ще се върнат обратно в офиса. Предлагаме ви няколко свежи идеи как да ги изненадате на работното място 🙂 1) Картичка с тематична формичка от хартия

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни