Бюджетни и креативни подаръци за събития

Ако организирате корпоративно събитие през 2024г. или участвате на такова като спонсор, значи е време да помислите за подаръците, които ще раздавате на гостите или посетителите на щанда ви. Ето как да изпъкнете с вашата креативност и същевременно споделите позитивно, оригинално и екологично послание с последващата радост от посаждането на цветя или подправки. Подбрахме внимателно различни идеи, за да отговорят на нуждите на малки и големи компании.

Картички с формичка от хартия със семена

Отличете се с оригинална и запомняща се картичка, като освен вашето послание, поднесете на вашите служите, клиенти или посетители на щанда букет от полски цветя, посаждайки формичката от хартия със семена, прикрепена към нея. Тя може да бъде тематична за вашия бизнес или сезона, в който се провежда събитието.

Моливи със семена

Моливчетата със семена на цветя, подправки и елхички са изцяло екологични и могат да бъдат посадени след като се изпишат. Що се касае до брандинга, ние ще се погрижим за всичко – ще гравираме вашето лого и послание върху молива, ще добавим и ръкавче с дизайн, специално изготвен за вас.

Пакетче със семена

Вероятно и вие често сте се чудили какво да подарите на гостите на вашето събитие, така че да е нещо различно от традиционните подаръци, но пък същевременно да е нещо интересно и бюджетно. Предлагаме ви решение, с което да благодарите на гостите ви, че са били част от вашето събитие, като им подарите пакет със семена от босилек, които да посадят и да им напомнят за вас. Картичката в пакета може да бъде изцяло по ваш дизайн.

Разделител за книга

Екологичните ни разделители ще поднесат вашите послания по уникален и креативен начин и са идеален подарък на търговски изложения. Получателите им могат да ги използват, четейки своята любима книга, а след това да посадят формичката със семена.

С нашите предложения за подаръци на вашите корпоративни събития, не само ще комуникирате своето екологично послание, но и ще се отличите по оригинален и запомнящ се начин.

Ще очакваме вашето конкретно запитване на [email protected], за да ви помогнем да реализирате вашите креативни и специални корпоративни подаръци!

Още от нашия блог...

3 оригинални корпоративни коледни подаръка

2023 г. е към своя край и е време да помислите за своите корпоративни коледни подаръци. Ако искате да споделите позитивно, оригинално и екологично послание с последващата радост от посаждането на цветя или подправки, разгледайте нашите предложения за коледни подаръчета

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни