Баба Марта наближава!

Всички сме в очакване на пролетта, а месец март се свързва с много обичаи и празници, посветени на идването й, най-известният от които е Баба Марта. В деня на нейното пристигане, голям български обичай е закичването на мартеница за здраве.

Тази година ви предлагаме да пожелаете здраве на вашите партньори, клиенти и служители с една по-екологична и изненадваща мартеница, направена от хартия със семена на полски цветя. След като получат своята картичка, ще могат да отлепят мартеничката от цъфтяща хартия и да я посадят. След няколко седмици, когато видят първите покълнали цветенца, пролетта наистина ще им се усмихне!

Можете да се възползвате от вече готовите ни дизайни, като добавите само вашето лого и пожелание или да разработим такъв специално за вашия бранд. За форма на символичните мартенички можете да избирате от вече готовите ни – кръгчета, цветенца, листенца или да направим специална за вас.

Пишете ни на v.georgieva@blooming.bg, за да заявите вашите корпоративни мартенички и да подарите пролет на вашите партньори, клиенти и служители!

Още от нашия блог...

4 свежи идеи как да посрещнете служителите обратно в офиса

След дългия период на дистанция и работа от вкъщи, наближава моментът, в който служителите ще се върнат обратно в офиса. Предлагаме ви няколко свежи идеи как да ги изненадате на работното място 🙂 1) Картичка с тематична формичка от хартия

Още »

Какво представлява хартията със семена?

Хартията със семена е биоразградима еко-хартия, която се изработва от вторични суровини (не се използват нови дървета за тази хартия!) и вградени семена. Когато се посади в саксия с пръст или в градина, тя се разгражда, а семената покълват. Единственото,

Още »


искате ли оригинална кампания?

нека обсъдим как да ви бъдем полезни